Online offertetools

Wilt u zelf een offerte aanvragen of een contract afsluiten?

Onderstaande maatschappijen hebben tools ontwikkeld die het u gemakkelijk maken.

OFFERTE HOND / KAT

Verzekering voor dierenartskosten (honden en katten) en chirurgische kosten in geval van een ongeval of ziekte? 

Bereken hier de kostprijs voor deze verzekering: 

 

Europ Assistance - reisverzekering

Zodra u België verlaat, veranderen de gewoontes en de cultuur : of het nu komt door de werking van de gezondheidszorg, de administratieve stappen of gewoon de taal, het regelen van bijstand verloopt niet meer op dezelfde manier. 

In het buitenland kan u niet op uw naasten rekenen : 
uw familie, uw vrienden of uw geneesheer zijn in België gebleven. 

In het buitenland zijn de gevolgen van een onvoorziene gebeurtenis altijd ernstiger en duurder : bij ziekte of ongeval bent u nooit zeker dat u op de voorziene datum terug thuis bent. Er moet dus een oplossing worden gevonden om te logeren en om uw familie te repatriëren.

De verzekeringen tijdens de vakantie

Wenst u verzekerd te zijn tijdens uw verblijf in het buitenland?

We vertrouwen op Europ Assistance die sinds meer dan 40 jaar een onovertroffen internationaal netwerk ontwikkeld heeft van 402.000 dienstverleners om u wereldwijd 24 uur op 24 ter hulp te snellen.

U kan uw contract online onderschrijven vanaf de beveiligde site van Europ Assistance en u zal verzekerd zijn binnen de 24u.


Door gebruik te maken van een van de linken op deze pagina hier aanwezig, bent u zeker dat uw contract door mijn kantoor zal beheerd worden.


Wenst u een volledige reisbijstand?

Wenst u de voordelen van een annulatieverzekering Europ Assistance te ontdekken? 

• Ontdek de jaarlijkse reisbijstand
Voor een gerust gemoed het hele jaar door. Onze complete reisbijstand dekt één jaar lang al uw reizen in het buitenland (verblijven, citytrips, reizen … ).

U kan deze combineren met een bijstand aan uw voertuig in België en in het buitenland en met een jaarlijkse reisannulatieverzekering NoGo.

Bestel uw jaarlijkse reisbijstand online

• Ontdek ook de tijdelijke reisbijstand:
Een zeer complete reisbijstand die u beschermt tijdens één verblijf in het buitenland. Deze kan gecombineerd worden met een bijstand aan uw voertuig en een

tijdelijke reisannulatieverzekering.

Ons tarief houdt rekening met uw bestemming en de exacte duur van uw verblijf, van 1 tot 45 dagen.

DELA - uitvaartverzekering

Wat is een uitvaartverzekering?

Vanaf uw geboorte zorgt uw makelaar voor bescherming. Met een uitvaartverzekering trekt u die door tot aan het einde van uw leven. Een uitvaartverzekering dekt de kosten van een begrafenis of crematie, wat uw familie

financiële zorgen bespaart. Het Uitvaartzorgplan van onze partner DELA helpt standaard ook met de praktische en administratieve zorgen na de uitvaart. Zo krijgt uw familie tijd voor wat écht telt: mooi en sereen afscheid nemen.

Ontdek HIER hoeveel een uitvaart naar uw wensen kost !

Wat doet MIEKE VANDONINCK?

Mieke helpt u als onafhankelijke expert om het Uitvaartzorgplan van DELA perfect af te stemmen op uw wensen en uw budget. Nabestaandenzorg is altijd inbegrepen in het Uitvaartzorgplan. Deze dienst biedt uw familie professionele begeleiding bij de administratieve en praktische verplichtingen na een overlijden. De consulenten nabestaandenzorg nemen uw nabestaanden tal van taken uit handen: ze zorgen onder meer voor de opzeg van abonnementen en nutsvoorzieningen. Ze verwittigen financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen en andere instanties. Bovendien geven ze toelichting bij de verschillende aspecten van de aangifte van een nalatenschap. 

Kom gerust eens praten over een Uitvaartzorgplan. 

Benieuwd of een Uitvaartzorplan iets voor u is?  

Vraag vrijblijvend een brochure per post aan

Of kom er gerust eens over praten en maak een afspraak

Wenst u te weten hoeveel dit kost? 

Bereken zelf nu vrijblijvend uw premie  

Leg vrijblijvend uw uitvaartwensen vast. 

Wilt u begraven of gecremeerd worden? Verkiest u muziek van Clouseau of Edith Piaf op uw uitvaart? Bij DELA kunt u gratis en zonder verplichtingen uw uitvaartwensen eenvoudig vastleggen in een digitale wilsbeschikking. Op die manier hoeven uw nabestaanden geen moeilijke keuzes te maken bij de organisatie van uw uitvaart.  

Leg vrijblijvend uw uitvaartwensen vast !

 

DELA Natura- en levensverzekeringen N.V. – Belgisch bijkantoor (ondernemingsnr. 0665.931.229) gelegen te Noorderplaats 5 bus 2 te 2000 Antwerpen, bijkantoor van DELA Natura- en levensverzekeringen N.V., vennootschap naar NL recht (KvK-nummer 17078393), gelegen te Oude Stadsgracht 1, 5611DD Eindhoven, NL, toegelaten voor Tak 21 levensverzekeringen onder codenr. 2864; fabrikant DELA Uitvaartzorgplan, levensverzekering Tak 21 onderworpen aan BE recht – dekt levenslang uw uitvaartkosten voor het bedrag waarvoor u verzekerd bent. Men is niet gedekt voor een overlijden dat het gevolg is van een uitgesloten risico, met name zelfmoord binnen het jaar na de inwerkingtreding van de polis; vrijwillige deelname aan collectieve gewelddaad/terreur of oorlog (professionele omstandigheden [bv. militairen, politie, brandweer] uitgezonderd); misdaad of wanbedrijf indien men deze als (mede)dader pleegde. Offerte, premieberekening en algemene voorwaarden: www.dela.be en/of uw makelaar. Klachten: contact@dela.be of Ombudsman Verzekeringen (de Meeûsplantsoen 35, 1000 Brussel). Indien u kosteloos een kopie wenst van de Algemene Voorwaarden, gelieve een e-mail te richten aan info@dela.be. Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Enkel de Algemene en Bijzondere Voorwaarden zijn bindend.

 

DELA Natura- en levensverzekeringen N.V. – Belgisch bijkantoor (ondernemingsnr. 0665.931.229) gelegen te Noorderplaats 5 bus 2 te 2000 Antwerpen, bijkantoor van DELA Natura- en levensverzekeringen N.V., vennootschap naar NL recht (KvK-nummer 17078393), gelegen te Oude Stadsgracht 1, 5611DD Eindhoven, NL, toegelaten voor Tak 21 levensverzekeringen onder codenr. 2864. Het bekendmaken, reproduceren, kopiëren, distribueren of elke andere vorm van verspreiding en/of gebruik van dit document of onderdelen ervan, voor commerciële of andere doeleinden, is verboden.

Tandverzekering

Een mooi en verzorgd gebit is belangrijk voor je gezondheid en je vertrouwen. 

Maar het onderhoud ervan is vaak een grote hap uit je budget omdat sommige behandelingen veel kunnen kosten.    

De oplossing? Een tandverzekering.

Klik op de afbeelding voor meer info : 

Travel Safe Baloise

Simulatietool Pensioen/Inkomen